Fotowedstrijd 2023

De ingezonden foto’s staan geanonimiseerd en in willekeurige volgorde op de website (foto 1 t/m foto 44). Alle NVV-leden kunnen vanaf heden t/m 17 september a.s. stemmen.

STEMPROCES PUBLIEKSPRIJS

U mag op maximaal 3 foto’s stemmen. U hoeft de foto’s niet op het thema te beoordelen, want dat doet de vakjury al. U kunt gewoon de foto’s kiezen die u het mooist of meest interessant vindt. NB Als u wel het thema mee wilt nemen in uw keuze, dan is dat natuurlijk aan u.

De foto die u het best/mooist vindt, geeft u 3 punten. De foto die u daarna het best/mooist vindt 2 punten en uw 3e keuze 1 punt. Let op: Het is niet verplicht om 3 foto’s te kiezen, als u er maar niet meer dan 3 kiest.

Om het tellen van de stemmen voor de fotowedstrijdcommissie overzichtelijk te houden, vragen we u het op de volgende manier te noteren in de mail:

foto ... – 3 punten

foto ... – 2 punten

foto ... – 1 punt

Let op: Bent u samen met uw partner lid, dan telt u als 1 lid. Eén van u kan stemmen of u kunt uw gezamenlijke stem uitbrengen, maar niet ieder apart. Ook mag u niet op uw eigen partner stemmen.

U kunt uw stem sturen naar elsbethvorstenbosch@gmail.com o.v.v. stemmen U krijgt hiervan van Elsbeth een ontvangstbevestiging.

De stemmers maken kans op de ‘stemmersprijs’ t.w.v. een gratis jaar lidmaatschap….net zoals de afgelopen jaren wordt blind een naam getrokken uit alle stemmers.

VAKJURY De vakjury beoordeelt de foto’s die zijn ingezonden in categorie 2 op het thema ‘Abstract en toch een varen’. Dit jaar bestaat de jury uit Wim de Winter en Nienke Pleging.

UITSLAG De uitslag van zowel de vakjury als de publieksprijs wordt tijdens de najaarsbijeenkomst bekendgemaakt. Ook dit jaar zullen de winnende foto’s worden getoond in de VarenVaria.

De foto met de meeste ledenstemmen wint de publieksprijs.
De winnaar van de publieksprijs krijgt 30 euro.
De 2e prijs is 20 euro.
De 3e prijs is 10 euro.
De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt 30 euro.
De 2e prijs is 20 euro.
De 3e prijs is 10 euro.

Let op: Ook dit jaar is er een maximum van 1 prijs per persoon per categorie, zodat de prijzen beter over alle deelnemende leden verdeeld kunnen worden.

Dit zijn de inzendingen voor 2023: