Fotowedstrijd 2022

Met groot genoegen willen we u uitnodigen voor de Nederlandse Varenvereniging-fotowedstrijd 2022.

Deelname aan deze fotowedstrijd staat open voor alle leden van de NVV.

Het onderwerp is vrij naar keuze. De vakjury zal de foto’s beoordelen op het thema ‘contrast’. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een tegenstelling in licht-donker, scherp-onscherp, of contrasterende varenbladeren. U mag het thema breed interpreteren, dus wees gerust creatief!

We hopen dat opnieuw een groot aantal leden haar/zijn mooiste varenfoto’s wil insturen!

Jurering:
De foto’s worden beoordeeld door een publieksjury (alle leden mogen stemmen) en door een deskundige vakjury. De winnende foto’s worden afgedrukt op papier. Ook krijgen ze een mooie plaats in de VarenVaria (eind 2022).

Alle leden van de Varenvereniging mogen hun stem uitbrengen.

De foto met de meeste ledenstemmen wint de publieksprijs.

De winnaar van de publieksprijs krijgt 30 euro.

De 2e prijs is 20 euro.

De 3e prijs is 10 euro.

Naast de publieksprijs zal ook weer een vakjury de ingezonden foto’s beoordelen.

De winnaar van de vakjuryprijs ontvangt 30 euro.

De 2e prijs is 20 euro.

De 3e prijs is 10 euro.

Degene met de meeste stemmen voor al zijn of haar foto’s samen ontvangt een gratis lidmaatschap voor een jaar.
Het kan dus zeker lonen om 3 foto’s in te sturen!

Ook voor de niet-fotografen onder ons kan deze wedstrijd lonend zijn: breng vooral uw stem uit voor uw favoriete foto want onder de stemmers voor de publieksprijs zal tijdens de najaarsbijeenkomst 2022 een gratis lidmaatschap voor een jaar verloot worden!

Reglement:

Meedoen is simpel:

₋        Stuur uw digitale varenfoto naar: secretariaatvarenvereniging@gmail.com

₋        De uiterste inzenddatum is: 14 augustus 2022

₋        Per lid kunnen maximaal 3 foto’s worden ingezonden.

₋        Oudere foto’s zijn welkom maar ze mogen niet eerder gepubliceerd zijn.

Let op: Er is dit jaar een maximum van 1 prijs per persoon per categorie, zodat de prijzen beter over alle deelnemende leden verdeeld kunnen worden.

De ingezonden foto’s worden op 3 september 2022 geanonimiseerd gepubliceerd op de website.
Stemmen kan vervolgens per email van 3 tot/met 18 september; dit wordt later nog bekend gemaakt via een nieuwsbrief.

Wij zien uw foto’s graag verschijnen!